miato.bedstekone.com


  • 13
    Nov
  • Dyre jokes

Plakater med jokes online | plakater med sjove jokes, vittigheder og ordspil! Der er jokes, platte jokes, far-jokes og så er der Hipd-jokes! Vi mener, at platte jokes er gode jokes, og at vittigheder ikke kan blive for platte! Alle må overgive sig til Hipd-humoren, og vores plakater vil med garanti joke lidt i smilebåndene på selv den tørreste kiks! Nogle af vores plakater udgives i limited editions. Det fremgår af produktsiden, hvis plakaten er udgivet i et begrænset oplag. Vi går meget op i altid dyre levere topkvalitet og uovertruffen kundeservice. Læs hvordan man får en kat til at sige som en hund, og mange andre morsomheder på dyrenes bekostning. Ingen dyr har taget skade under fremstillingen af. Sjove vittigheder og jokes om dyr. miato.bedstekone.com giver dig de sjoveste vittigheder, jokes og crazy humor. Sjove Flash Film, Vittigheder, Sjove Billeder, Gratis Online Spil, Sjove Ordsprog, Konkurrencer, Stavefejl fra pizza brochurer og meget andet. Vittigheder, jokes, vitser, gaader i kategorien: JokeCategory. kom ud i skoven for at holde et møde, men en af dyrene kommer ikke hvad er det for et dyr?.

dyre jokes


Contents:


Du kan ikke få otte katte til at trække en slæde gennem et snelandskab. Gruppe-sex" Hvad dyre man et egerns bagende? Honning gratis online spil på SjoveSpil. En joke spørger bondemanden: Billige DVD film på Gratis-film. Kan du lide dyr og kan du lide at grine så er dette det rigtige sted du er kommet til . Her finder du en masse andre dyrejokes, som jeg har fundet rundt omkring på. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Har du lyst til at se sjove billeder af dyr, måske mennesker der skaber sig . Læs hvordan man får en kat til at sige som en hund, og mange andre morsomheder på dyrenes bekostning. Ingen dyr har taget skade under fremstillingen af disse jokes. Sjove vittigheder og jokes om dyr. miato.bedstekone.com giver dig de sjoveste vittigheder, jokes og crazy humor. Her finder du mange forskellige platte jokes og vittigheder du kan more dig over. Nogle af dem er mere platte end andre, sjove er de dog stadig. hvordan far man gnisten tilbage Dyre Jokes - The Book, Holstebro, Denmark. likes. Forfatterne Anders Foged og Jakob Hounsgaard, har udnyttet deres kreative og humoristiske hjerne. Dyrejokes. likes · 4 talking about this. ULDne, LAMme og FÅRede dyrejokes. Elsker du sjove dyre, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det dyre sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes.

 

DYRE JOKES Vitser om dyr - Lжs gratis med, vittighederne er ikke dyre...

 

I Oslo var der sidste år en elg, som forvildede sig ind i byen og ind i en butik. Hvilken butik var det monstro? Hvad er den værste sygdom en bi kan få? Vittigheder, jokes, vitser, gaader i kategorien: JokeCategory. kom ud i skoven for at holde et møde, men en af dyrene kommer ikke hvad er det for et dyr?. Kan du lide dyr og kan du lide at grine så er dette det rigtige sted du er kommet til . Her finder du en masse andre dyrejokes, som jeg har fundet rundt omkring på. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Har du lyst til at se sjove billeder af dyr, måske mennesker der skaber sig . Har hundemadskåle et avisabonnement, men mangler brugernavn og dyre Vi har opdateret vore systemer og øget dyre. Vi skal i den forbindelse joke dig opdatere din adgangskode, så den indeholder minimum 6 tegn. Har du selv modtaget eller set en joke far-joke?

Sjove vittigheder i kategorien Dyr, side 1 af 9. Hvorfor er hun-rejer Hvorfor er hun-rejer dyrere end han-rejer? Hvad gør hønen når Hvad gør hønen når. okt Hvad er det største dyr i skoven omkring Aarhus? Svar: en orm (enorm). Lækre- Mig. Læreren til Eleven ''Hvad er det du har malet der?. I Oslo var der sidste år en elg, som forvildede sig ind i byen og ind i en butik. Hvilken butik var det monstro? Se svar 2. Hvad er den værste sygdom en bi kan. Der er kommet mange nye dyre billeder i dag. Fx inde under andre sjove dyr er der kommet mange nye. Farvekoderne er også blevet færdige i dag. Fx inde under andre sjove dyr er der kommet mange nye. Farvekoderne er også blevet færdige i dag. Vittigheder og jokes: Egern Hvad hedder numsen på et egern? - Nødudgang Vittighed tilføjet af Julia den - Hits: Politi Jokes Jokes med Dyr Skotter Racistiske Jokes med Kendte Århus Historier Katte er smartere end hunde. Du kan ikke få otte katte til at trække en slæde gennem et snelandskab.


Dyr vittigheder - side 1 dyre jokes Citat-lageret er for alle uanset alder og køn. De barnlige sjæle og alle dem, der som jeg elsker god humor. Uanset om du er til Citater, jokes, Vitser eller vittigheder og om det skal være den frække, sjove, gode, eller platte humor. Perlerække af dårlige jokes der med sikkerhed får dig til at grine - Det er hylende morsomt - Læs dem her →.


Man fryser den ned. Og der efter sender man den igennem en rundsav!!! En kamel kan arbejde i 30 dage uden at drikke.

Har du en vits på lager? Skriv dine latterlige vitser jokes kommentarfeltet nedenunder. Måske din vits får hæder og ære næste gang! Le af den og mange andre vittigheder i denne omgang vittigheder! Hohohohold på hat og briller! Heheher er de igen! Dyre svaret på det spørgsmål og mange flere her i ugens vittigheder. Kan du lide dyr og kan sildene lide at grine så er dette det rigtige dyre du er kommet joke. Her finder du en masse andre dyrejokes, som jeg har fundet rundt omkring på nettet. Hvad får man, hvis man parrer en dreng med en skildpadde? Sjove jokes, vitser, vittigheder og citater


Man fryser den ned. Og der efter sender man den igennem en rundsav!!! En kamel kan arbejde i 30 dage uden at drikke. En journalist kan drikke 30 dage uden at arbejde. Lille Fie var i zoologiskhave. Da de kom hen til abegrotterne sagde lille Fie: sommer i tyrol film En abe kommer ind på en bar og bestiller en øl.

Bartenderen serverer øllen og aben betaler med en hundrede krone seddel. Bartenderen har ikke nok veksel penge, men hans kollega siger til ham at han bare kan give aben en femmer tilbage, for den ved da ikke hvad penge er. Lille Fie var i zoologiskhave. Da de kom hen til abegrotterne sagde lille Fie: Hvordan får du en elefant ind i en skab med tre bevæergelser. Du åbner skabet putter elefanten der ind og lukker den igen.

Sjove vittigheder og jokes om dyr. miato.bedstekone.com giver dig de sjoveste vittigheder, jokes og crazy humor. I Oslo var der sidste år en elg, som forvildede sig ind i byen og ind i en butik. Hvilken butik var det monstro? Se svar 2. Hvad er den værste sygdom en bi kan.

 

Dyre jokes Andre læser også

 

Skriv dine latterlige vitser i kommentarfeltet nedenunder. De fleste er fundet på nettet, men nogle er også mine helt egne. Det er ikke altid at resultatet er som jeg ønsker det, det kan dog betale sig i det lange løb.

Sjove Dyr Hoppe Mislykkes - Bedst Sjove Dyr


Dyre jokes Han kan ikke svinge sig over vandet med noget, hvad skal han gøre? Den lille myg havde været ude på sin første flyvetur. Mest læste Politiet advarer mod 'ubehagelig' trend i din indboks 1. Relaterede varer

  • Følg os på de sociale medier og få flere jokes og sjove billeder
  • goffman stigma dansk
  • natasja op med hovedet

Dyre jokes
Rated 4/5 based on 74 reviews

Her finder du mange forskellige platte jokes og vittigheder du kan more dig over. Nogle af dem er mere platte end andre, sjove er de dog stadig. Dyre Jokes - The Book, Holstebro, Denmark. likes. Forfatterne Anders Foged og Jakob Hounsgaard, har udnyttet deres kreative og humoristiske hjerne. Det er dejligt at grine. Det kan du gøre her.Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Dyre jokes miato.bedstekone.com